dinsdag 11 maart 2008

In de keuken voor de kleinkinderen - Choco Appels


Benodigdheden :
  • Kleine appels
  • Chocoglazuur (zakjes van bv. het merk Dr.Oetker)

  • Houten (eet)stokjes

  • Disco (taartversiering, Dr.Oetker)
Bereiding :

Verwarm de zakjes chocoglazuur eerst in warm water (zie ook beschrijving op zakje). Knip de zakjes open en doe de chocoglazuur in een bakje en zet dat bakje in een grotere pan met warm water.

Was de appels en prik in iedere appel een eetstokje.

Doop de appel omgekeerd in de chocolade.

Haal de appel eruit en draai een beetje rond en strooi er wat versiersels op.

Deze traktatie is snel klaar en het is geen geknoei met de chocoglazuur! 3 Zakjes Chocoglazuur was ruim voldoende voor 25 appels.

Meer info voor grootouders : http://www.grootouders.be/

Geen opmerkingen: